Menu hodiniek E10 a H1

person Posted By: Marek Meszaroš list In: Smart hodinky On: comment Comment: 0 favorite Hit: 1977
Menu hodiniek E10 a H1

Detské smart hodinky E10 a H1 fungujú na operačnom systéme Android od spoločnosti Google. Na obrazovke môžete vidieť celkovo 16 ikoniek usporiadaných po 12 alebo 4 ikonky, ktoré Vám sprostredkujú všetky funkcie hodiniek. Štandardne je to 12 miestne zobrazenie. V tomto článku si rozoberieme čo každá ikona ponúka. Ako zmeniť počet ikoniek na obrazovke nájdete v článku Zobrazenie ikoniek na detských smart hodinkách.

Hodinky celkovo obsahujú 16 ikoniek, ktoré sú od výrobcu k dispozícii. Tým, že je tam Android, tak si môžete nainštalovať rôzne aplikácie, ktorých ikony sa následne pridajú do menu. Ikony môžete presúvať alebo aj ukladať do skupín. Rovnako ako na bežných mobiloch.

Zoznam ikoniek po prvom spustení:

- QR kód
- Pridajte priateľa
- Kamera
- Fotoalbum
- Náradie
- Video
- Hudba
- Počítadlo krokov
- Nastavenia
- Vytočiť
- Kontakty
- SMS
- WeChat
- Chrome od Google
- Obchod Play Google
- Mapy Go Google

Ikona QR kód

Po kliknutí sa zobrazí QR kód, ktorý slúži na spárovanie hodiniek s aplikáciou Aladeng. 

Pridajte priateľa

Po kliknutí na ikonu si môžete pridať alebo vyhľadať priateľa, ktorý používa rovnaké hodinky.

Kamera

Po kliknutí na ikonu môžete začať fotografovať/natáčať s 2 fotoaparátmi. Jeden sa nachádza pod obrazovkou a jeden na boku pod nabíjacím konektorom.

Fotoalbum

Tu si môžete pozrieť všetky fotky, ktoré ste vytvorili. 

Video

Tu si môžete pozrieť všetky videá, ktoré ste vytvorili. 

Náradie

Po kliknutí sa ikonu sa zobrazia 4 ďalšie ikony: záznam - vytvorenie zvukového záznamu, budík - nastavenie budíkov, kalendár a kalkulačka.

Hudba

Po kliknutí na ikonu sa zobrazia všetky zvukové nahrávky ako napríklad hlasové záznamy a mp3 súbory. MP3 súbory je možné nahrať do hodiniek cez PC/notebook pomocou USB kábla. Môžete počúvať hudbu a popritom robiť inú činnosť na hodinkách.

Počítadlo krokov

Aplikácia počíta kroky. Po kliknutí sa zobrazí počet krokov za daný deň.

Vytočiť

Po kliknutí na ikonu sa možnosti na vytočenie telefónnych čísiel. Môžete telefónne číslo vyťukať na klávesnici alebo vybrať z posledných volaných.

Kontakty

Aplikácia Kontakty slúži na uloženie a správu kontaktov v hodinkách.

SMS

Po kliknutí na ikonu sa zobrazia všetky prijaté SMS a možnosť odoslať vlastné SMS. Môžete si stiahnuť aj inú aplikáciu, na ktorú ste napríklad zvyknutý z iných Android zariadení. Napríklad Google SMS.

WeChat

WeChat je viacúčelová aplikácia, ktorú používajú v Ázii. Slúži nielen na posielanie správ, fotiek, videí a uskutočňovanie videohovorov, ale aj na platby a dokonca aj ako digitálna peňaženka.

Chrome

Google Chrome je webový prehliadač vyvíjaný spoločnosťou Google. Bol navrhnutý za účelom bezpečnejšieho prehliadania webu.

Obchod Play

Je to oficiálny app store pre operačný systém Android, ktorý umožňuje používateľom prehliadať a sťahovať aplikácie

Mapy Go

Google Maps Go predstavuje zjednodušenú verziu webovej aplikácie vychádzajúcej z pôvodnej aplikácie Mapy Google. Táto verzia vyžaduje Chrome. Ak chcete používať Google Mapy, odporúčame nainštalovať klasickú verziu Google máp.

Nastavenia

Sú dostupné rôzne nastavenia a funkcie, ktoré Vám pomôžu hodinky používať a nastaviť presne podľa Vašich potrieb, ale aj kontrolovať úložný priestor a podobne. Po kliknutí máte k dispozícii tieto možnosti: Wifi, Bluetooth, Informácie o polohe, Nastavenia osobnosti, Jas obrazovky, Nastavenia zvuku, Dátum a čas, Bezdrôtové pripojenia, Jazyk, Metóda vstupu, Správa aplikácií, Úložný priestor, Správa súborov, Stiahnite si väzbu, Verzia systému, Obnoviť nastavenia, Aktualizácia softvéru, Zastavenie.  

Comments

No comment at this time!

Leave your comment

Nedeľa Pondelok Utorok Streda Štvrtok Piatok Sobota Január Február Marec Apríl Máj Jún Júl August September Október November December