Smart hodinky deťom? Kedy?

list In: Detské smart hodinky On: comment Comment: 0 favorite Hit: 9088
Smart hodinky deťom? Kedy?

Detské smart hodinky sú prvým krokom detí do sveta mobilných smart zariadení, ktoré zároveň zabezpečujú mobilné spojenie s rodičmi, bezpečnostnú úlohu a sú mega cool.

 

Prečo smart hodinky deťom?

Sú mega cool. Nielenže budete môcť s dieťaťom telefonovať, ale budete mať ako rodič kontrolu nad tým ako deti zariadenie využívajú, budete riadiť ich návyky povolenými aplikáciami, určením času používania hodín, odpočúvania detí, lokalizácie dieťaťa...

Dôvodov, prečo dať dieťaťu hodinky a nie hneď telefón je niekoľko. Hlavné sú, že hodinky sú na ruke a tak ich dieťa nestratí, hodinky sa ovládajú cez aplikáciu v mobile rodiča. Najdôležitejšia je teda bezpečnostná funkcia. Okrem bezpečnosti je tu aj veľký priestor na zábavu od prehrávania hudby, videí, fotografovania, hrania hier, internetu...

Na trhu už existuje viacero výrobcov detských smart hodiniek. Niektoré sú vhodné aj pre škôlkarov, iné až od základnej školy, niektoré majú iba základné funkcie, iné sú plnohodnotné smart zariadenia, niektoré majú slabú baterku a iné veľkú baterku.

My v Klarione hľadáme najlepšie možné hodinky, ktoré budú vyhovovať rodičom aj deťom. Predstavujeme Vám detské hodinky s ANDROIDOM, ktoré majú všetko čo chcete a deti ich budú milovať.

  

Kedy dať dieťatu smart hodinky?

Toto je strašne individuálne. Deti sú teraz už zvyknuté na smart zariadenia od mala. No napriek tomu naozajstné smart zariadenie schopné telefonovať by mali mať až v predškolskom veku alebo od 1. ročníka ZŠ Ide o to, aby sa dieťa učilo, kedy môže telefonovať a kedy nie a rodič ho mal pod kontrolou. Samotný Steve Jobs nedovolil smartphone svojim deťom veľmi dlho. Pokročilé funkcie smart hodiniek ako Wifi a Internet je dieťa schopné využívať asi od 2. ročníka. 
Samotný Steve Jobs nedovolil smartphone svojim deťom veľmi dlho. Pri našej súčasnej závislosti na technológiách hrozí, že vychováme deti s hendikepovaným životom, bez predstavivosti a tvorivosti. Dajte si prosím pozor na to. Učenie tradičným spôsobom pomáha stať sa univerzálnymi osobnosťami. Učte deti získať informácie aj z kníh a prostredníctvom socializácie s inými ľuďmi, nie iba z Google vyhľadávača a pod.

  

Príklad funkcií smart hodinky pre deti od Klarionu?

- výdrž niekoľko dní
- nastavenie hlasitosti zvonenia
- tichý režim
- ovládanie hodiniek z mobilu rodiča - telefonovanie
- videohovory
- SMS
- Whatsapp
- Facebook
- Fotenie/natáčanie
- WIFI
- Bluetooth
- nahrávanie
- krokomer
- počúvanie hudby
- pozeranie rozprávok
- internet
- lokalizácia
- história lokalizácie
- kalkulačka
- odpočúvanie
- počasie
- inštalácia rôznych aplikácií

  

  

Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Január Február Március Április Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Vagy Reset password