Ako zmeniť detský mód na detských smart hodiniek E10, H1 a a KLT3

person Posted By: Marek Meszaroš list In: Smart hodinky On: comment Comment: 0 favorite Hit: 9426
Ako zmeniť detský mód na detských smart hodiniek E10, H1 a a KLT3

Detské smart hodinky od Karionu, konkrétne rady E10, H1, KLT3 a KLT7, ponúkajú veľké množstvo funkcií a dokonca aj 2 detské módy. Teraz Vám ukážeme aké sú to módy.

Detské hodinky rady E10 a H1 odporúčame pre deti od 1.ročníka, pretože sú väčšie, ťažšie ako iné detské hodinky a hlavne plné rôznych aplikácií a funkcií podobne ako mobilný telefón ako napríklad obchod Google Play a internetový prehľadávač Google Chrome. Niektorí rodičia nechcú, aby mali deti k dispozícii internet a mohli si sťahovať aplikácie a zároveň taktiež nechcú strácať čas nastavovaním toho čo deti môžu alebo nemôžu cez Family Link. Preto sú k dispozícii 2 módy.

Jeden je detský mód - Child mode, kde sú obmedzené funkcie a druhý je plnohodnotný mód - Adult mode. Štandardne sú hodinky v plnohodnotnom móde. Za 10 sekúnd máte zmenený mód na detský a 100% istotu, že dieťa nebude prezerať nevhodný obsah na internete.

Rozdiel je v tom, že detský mód neobsahuje práve obchod Google Play a Google Chrome. Zostanú iba základné funkcie ako napríklad počúvanie hudby a prezeranie videí a rozprávok z interného úložiska, telefonovanie a lokalizácia.

 --

Ako zmeniť mód?

- zobuďte hodinky stlačením bočného tlačidla
- pohybom prsta sprava doľava na obrazovke prejdite do menu
- kliknite na tlačidlo Vytočiť
- zadajte na klávesnici *#8888*#
- vyberte si požadovaný mód
- kliknite na tlačidlo OK

- Hotovo :-)

 --

Video návod

 

Comments

No comment at this time!

Leave your comment

Nedeľa Pondelok Utorok Streda Štvrtok Piatok Sobota Január Február Marec Apríl Máj Jún Júl August September Október November December