Krátky návod pre smart hodinky E10-2023, E10-2024, H1-2023, H1-2024, KLT7-2024

person Posted By: Marek Meszaroš list In: Smart hodinky On: comment Comment: 0 favorite Hit: 4534
Krátky návod pre smart hodinky E10-2023, E10-2024, H1-2023, H1-2024, KLT7-2024

Ak hľadáte výkonné detské smart hodinky na telefonovanie, s GPS a funkciami ako mobil a ešte aj s veľmi dlhou výdržou batérie, tak hodinky od Klarionu sú správna voľba.

Všetky smart detské hodinky v ponuke na Klarion.eu sú plnohodnotné výkonné smart zariadenie podporujúce aj video-hovory. Stačí nainštalovať obľúbenú aplikáciu a hneď môžete uskutočňovať videohovory a chatovať s deťmi kedykoľvek potrebujete. Okrem toho hodinky ponúkajú veľké množstvo smart funkcií pre zábavu a bezpečnosť dieťaťa. Môžete si do hodiniek nainštalovať WhatsApp, Messenger, Youtube, Počasie, hry, E-booky... alebo aj iné vhodné aplikácie. Pozeranie rozprávok alebo počúvanie hudby s Bluetooth slúchadlami nie je problém vďaka veľkému úložisku od 8GB až do 80GB. Stačí si vybrať vyhovujúci model.

Hodinky sú takmer okamžite pripravené na použitie. Stačí vložiť Sim kartu, ktorá má aktivované hlasové služby a mobilné dáta, nastaviť jazyk textu, prihlásiť sa do Google Play a hodinky sú pripravené na použitie. Všetko ostatné je voliteľné a záleží na Vás, čo sa Vám páči a čo Vám vyhovuje.

--

Stručný návod:

1. Otvorte kryt na zadnej strane hodiniek
2. Opatrne vložte nano sim kartu do slotu pre Sim kartu
3. Vložte originál batériu - platí pre E10-2023, E10-2024 a H1-2023, H1-2024
4. Zatvorte zadnú stranu hodiniek
5. Zapnite hodinky a zvoľte si požadovaný jazyk. Slovenčina je dostupná.
6. Najlepšie na počítači vytvorte Gmail konto pre Vaše dieťa a nastavte sa pre toto konto ako rodič
7. Na hodinkách sa prihláste do Google Play
8. Po prihlásení do Google Play postupujte podľa pokynov. Systém sám zistí, že sa jedná o detské konto a všetky nastavenia spraví sám.
9. Ak chcete mať kontrolu, povoľte všetko o čo Vás bude systém žiadať. Všetky aplikácie nechajte povolené, inak sa môže stať, že hodinky prestanú fungovať, pretože ich Family Link zablokuje.
10. Ak požadujete doplnkové funkcie, nainštalujte si voliteľnú rodičovskú aplikáciu do Vášho mobilu – pozri BLOG
11. Nastavte rodičovské aplikácie podľa svojich kritérií
12. Nastavte detské hodiny podľa svojich kritérií

--

Hodinky nie sú blokované, takže telefonovanie funguje na všetkých SIM kartách. Avšak niektorí virtuálni operátori fungujú na veľmi špecifických podmienkach, ktoré sa často menia, preto je možné, že na niektorých SIM kartách od virtuálnych operátorov nebudú fungovať mobilné dáta. V takom prípade je potrebné zmeniť program alebo operátora.

Overení operátori: ORANGE, O2 a TELEKOM

--

POZOR: Výdrž batérie je bezkonkurenčná, ale závisí od množstva a typu nainštalovaných aplikácií. Ak máte slabú výdrž batérie, kontaktujte nás, prosím. Pomôžeme Vám zistiť príčinu.

podpora: info@klarion.eu

--

Viac návodov nájdete v sekcii BLOG. Odporúčame každému zákazníkovi prejsť si blog, pretože tam nájdete mnoho užitočných informácií, typov a trikov ako využiť detské smart hodinky na maximum.

--

Využite hodinky na maximum. Sledujte VIDEO kanál Klarion.eu na Youtube: @klarioneu

Comments

No comment at this time!

Leave your comment

Nedeľa Pondelok Utorok Streda Štvrtok Piatok Sobota Január Február Marec Apríl Máj Jún Júl August September Október November December